Π.Σ.Α.Π.: «Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα»!

Gazzetta team
Π.Σ.Α.Π.: «Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα»!

bet365

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών καταδίκασε τα όσα συνέβησαν χθες στο πρόσωπο του Μπα και στάθηκε στο πλευρό του 22χρονου μέσου του Αρη
Την οργή του Π.Σ.Α.Π. προκάλεσε το χθεσινό κρούσμα ρατσισμού που υπήρξε εναντίον του Αμπού Μπα στη Λάρισα. Ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών με ανακοίνωσή του στάθηκε στο πλευρό του 22χρονου μέσου του Αρη και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των όσων ασπάζονται ανάλογες αντιλήψεις.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει τη χθεσινή ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφός μας Αμπού Μπα και όλοι μας, με μία φωνή, το λέμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση. Ρατσιστές δεν σας θέλουμε στα γήπεδα! Δεν έχετε θέση ανάμεσά μας και οι αντιλήψεις σας προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Στην Ελλάδα των δεκάδων προσφυγικών αθλητικών σωματείων και των εκατομμυρίων Ελλήνων μεταναστών σε κάθε γωνιά της γης, προκαλείτε ντροπή και μόνο με την παρουσία σας στην εξέδρα. Πρέπει να σας αποκλειστεί δια βίου η είσοδος σε κάθε γήπεδο. Μείνετε μακριά από εμάς και τον αθλητισμό που τόσο αγαπάμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα