Φερέιρα: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι» (vid)

bet365

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ο Φερέιρα μιλώντας στο PAOK TV τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένος ανεξάρτητα από τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Καρέρα στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του πρέπει να διατηρήσουν την ταυτότητά τους και να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς.

«Ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας και των παικτών είναι καταπληκτικός. Έχουμε μεγάλη σοβαρότητα στη δουλεία μας, βλέπουμε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική και ώριμη, μια πραγματική οικογένεια μέσα και έξω από το γήπεδο. Διαχειριζόμαστε τις πιο καλές στιγμές μας αλλά και τις λιγότερες καλές με τον ίδιο τρόπο, γιατί ξέρουμε ότι μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να μας εγγυηθεί μελλοντικές επιτυχίες. Από εκεί πηγάζει η πίστη μας, από το ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», ανέφερε αρχικά.

Ο Φερέιρα ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με την άποψη πως από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα: «Πάντα μετά από κάθε παιχνίδι γίνεται αυτοκριτική. Ξέρουμε ότι το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα, αλλά μέσω της ανάλυσης βλέπουμε και το πόσο κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα οφείλεται στην αξία και την απόδοση του εκάστοτε αντιπάλου πότε η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο, εξάλλου πρέπει να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ».

Σ’ ότι αφορά το σπάσιμο του αήττητου σερί των 51 αγώνων και το νέο ξεκίνημα από το μηδέν εξήγησε ότι: «Κατά πρώτο λόγο να πω ότι το μεγαλύτερο κίνητρο που είχαμε και έχουμε δεν ήταν το εκάστοτε ρεκόρ, αλλά προέρχεται από το γεγονός ότι φοράμε το σύμβολο του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο, δεν υπάρχει άλλο από την εκπροσώπηση του συμβόλου του ΠΑΟΚ. Τιμή και υπερηφάνεια που εκπροσωπούμε τον σύλλογο, αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Πλέον, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, παίζοντας στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους, αυτός είναι ο στόχος μας όπως και σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα ντέρμπι και θα χρειαστούμε εξυπνάδα, ρεαλισμό, καλή ανάλυση του αντιπάλου μας και εφαρμογή των δυνατών σημείων μας. Να μπούμε δυνατά με συνέπεια για τη νίκη».

Για το τι περιμένει να αντιμετωπίσει από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας τόνισε: «Είμαστε προετοιμασμένοι και για τους δύο σχηματισμούς που μπορεί να παρουσιάσει ο αντίπαλός μας. Με την έλευση του νέου τους προπονητή κράτησα ον σχηματισμό που είχαν, ενώ μετά από κάποια παιχνίδια ο σχηματισμός άλλαξε αν και πολλές τακτικές συμπεριφορές διατηρήθηκαν, οπότε εμείς προετοιμαστήκαμε και για τα δύο ενδεχόμενα. Βέβαια ίδιας σημασίας ή θα έλεγα μεγαλύτερης σημασίας από τι κάνει ο αντίπαλος μας και πώς θα τον εξουδετερώσουμε είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς με την μπάλα στα πόδια μας, όπου θα πρέπει να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και συγκέντρωση ο καθένας στο καθήκον του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα