Ένινγκ: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν… κυματιστός»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν… κυματιστός»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ κατάθεσε τα παράπονά του για τον αγωνιστικό χώρο του ΑΕΛ FC Arena αλλά και για τον τρόπο διαχείρισης του ρατσιστικού επεισοδίου από τους αξιωματούχους του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση του ο προπονητής του Άρη είπε… «είδαμε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι δεν θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Επίσης όταν οι παίκτες μου δέχονται ρατσιστικά μηνύματα, θα περίμενα μια διακοπή του αγώνα, ένα σινιάλο, μια αντίδραση, κάτι να αλλάξει σ’ αυτό το κομμάτι γιατί είναι πολύ σοβαρό. Στο παιχνίδι, η Λάρισα είχε 1-2 καλύτερες ευκαιρίες από εμάς. Προσπαθήσαμε να πατήσουμε την μπάλα κάτω… εν τέλει μένουμε με τον ένα βαθμό και συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα του Κυπέλλου για τον οποίον η προετοιμασία ξεκινά άμεσα».

Σε ερώτηση για το βασικό πρόβλημα του Αρη στο παιχνίδι, είπε: «Το πρόβλημα ήταν ότι στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αντιθέτως η Λάρισα είχε πλεονέκτημα σ’ αυτό το τερέν. Αντιθέτως, την Τρίτη θα δούμε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι από την ομάδα μας».

Ρωτήθηκε επιμέρους για το ρατσιστικό επεισόδιο και απάντησε… «Δεν έχει σημασία αν είναι ένα ή πολλά περιστατικό, αλλά σημασία έχει ότι θα έπρεπε να υπάρξει ένα σινιάλο για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ιστορία».

Σε νέα ερώτηση για τον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε: «Όλοι μου έλεγαν ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι καινούργιος και πραγματικά ήμουν ενθουσιασμένος που θα παίζαμε σ’ αυτό το γήπεδο, αλλά όταν ήρθα είδα ένα γήπεδο κυματιστό, με πολλά κενά με πολύ άμμο με συνέπεια η μπάλα να μην πηγαίνει στρωτά. Αυτό δείχνει μια πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου».

Ρωτήθηκε για τη διαιτησία όπου υπήρξε μάλιστα ένταση με εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε: «Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει και δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Κάνετε λάθος. Είδα την ίδια συμπεριφορά προς τους παίκτες με το δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες πήγαν στη δύναμη».

Στον επίλογο των δηλώσεών του σημείωσε ότι… «είναι ένα ματς εκτός έδρας, πήραμε έναν βαθμό και… μπορώ να ζήσω μ’ αυτόν τον βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα