Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται για βασικό τον Λάζαρο και με Λαμία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σκέφτεται για βασικό τον Λάζαρο και με Λαμία

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την πιθανότητα να έχει βασικό τον Λάζαρο και με την Λαμία, όπως τον είχε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλαμάτα.

Τότεναμ - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σα, με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μασούρα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε ρόλο δεκαριού ο Βαλμπουενά, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Με εξαίρεση δηλαδή τον Ποντένσε μια 11άδα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όπως με τον Παναθηναϊκό. Από τις απουσίες στην άμυνα ο Αβραάμ είχε ανεβάσει πυρετό ενώ σε σχέση με την 11άδα θέση διεκδικεί και ο Μπενζιά (και ίσως ο Ραντζέλοβιτς).
Να αναφέρουμε ξανά τους 21 που πήρε ο Μαρτίνς για την Λαμία: Αλέν, Μπα, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Τζολάκης & Βαλμπουενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα