Μπαράλες VS ΟΦΗ: 4 γκολ σε 6 ματς

Gazzetta team
Μπαράλες VS ΟΦΗ: 4 γκολ σε 6 ματς

bet365

Ο Αργεντινός φορ του Αστέρα Τρίπολης σε 458 αγωνιστικά λεπτά κόντρα στους κρητικούς έχει 4 γκολ, 1 δοκάρι και 2 «καθαρές» φάσεις για να σκοράρει!

Τότεναμ - Λίβερπουλ με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον ΟΦΗ θα υποδεχθεί αύριο ο Αστέρας Τρίπολης και ποντάρει πολλά στον Χερόνιμο Μπαράλες. Ο 33χρονος φορ βρήκε δίχτυα και στα 2 τελευταία ματς των Αρκάδων (Ξάνθη, Ατρόμητος), βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα αν θυμηθούμε το παρελθόν, θα δούμε πως... διατηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στους Kρητικούς. Ας θυμηθούμε τα πεπραγμένα του.
*Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2013 ο Αστέρας έπαιξε στο Παγκρήτιο με τον ΟΦΗ και ο Αργεντινός διένυε τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα. Μας «συστήθηκε» εντυπωσιακά (2 γκολ μέχρι και την 3η αγωνιστική) και οι Αρκάδες πήγαν στο Ηράκλειο με το πόδι στο γκάζι. Εμειναν στο 1-1, εκείνος ναι μεν δεν σκόραρε, αλλά είχε δοκάρι στο 82' με κεφαλιά και μία πολύ καλή ευκαιρία στο 36' (απέκρουσε ο Δασκαλάκης). Λίγο αργότερα (84') αντικαταστάθηκε από τον Χουάνμα.
*Στις 26 Ιανουαρίου του 2014 οι Αρκάδες υποδέχθηκαν τους κρητικούς, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορο. Το 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, που διεξήχθη σε ένα «βαρύ» αγωνιστικό χώρο και οι φάσεις ήταν λιγοστές. Ο Μπαράλες δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.
*Η πρώτη του νίκη επί των Kρητικών ήρθε τον Οκτώβριο του 2014, όταν ο Αστέρας επικράτησε του ΟΦΗ με 3-2 στο «Γεντί Κουλέ». Δεν καταμέτρησε γκολ ή ασίστ, αλλά για όσους θυμούνται το παιχνίδι είχε ρίξει και φάει... πολύ ξύλο.
*Τον Φλεβάρη του 2015 ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο εντυπωσιακό 6-1 που κέρδισε ο Αστέρας. Σημείωσε χατ-τρικ και μάλιστα το 3ο του γκολ σε εκείνο το παιχνίδι (79') ήταν με εκπληκτικό σουτ. Εκείνο το βράδυ είχε «σμπαραλιάσει» την άμυνα τoy OΦΗ.
*Μετά από μερικούς μήνες ο Μπαράλες έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Λαμίας. Στις 7 Οκτωβρίου υποδέχθηκε τον ΟΦΗ και το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με δική του εύστοχη εκτέλεση από το σημείο του πέναλτι. Μάλιστα στο 32' είχε και μία καλή κεφαλιά, που μπλόκαρε ο Στρέζος.
*Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019, στον αγώνα του πρώτου γύρου της φετινής σεζόν. Στο Ηράκλειο έπαιξε λίγο (14') στην ήττα με 3-1 που γνώρισε ο Αστέρας από τους κρητικούς.
Ετσι σε συνολικά 458 αγωνιστικά λεπτά που έχει τεθεί αντιμέτωπος του ΟΦΗ (4Χ90', 84'+14'), μετρά 4 γκολ, 1 δοκάρι και 2 «καθαρές» φάσεις για να σκοράρει. Κατά μέσο όρο κάθε 65' κάτι... σημαντικό κάνει στην άμυνα των κρητικών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα