Ολυμπιακός: «Ανεβαίνει» στην λίστα των χαφ ο Άλφα Σεμέδο

Ολυμπιακός: «Ανεβαίνει» στην λίστα των χαφ ο Άλφα Σεμέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Ανεβαίνει» στην λίστα των χαφ ο Άλφα Σεμέδο

bet365

Ο Άλφα Σεμέδο παραμένει στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό και αρκετά δυνατά ειδικά δε εάν προκύψει πώληση - αποχώρηση του Μαντί Καμαρά μες στον Γενάρη.

Ο Άλφα Σεμέδο παίζει κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Για αυτόν και τον Ολυμπιακό έχετε διαβάσει μέρες τώρα στο Gazzetta.gr. Είναι 22 ετών από την Γουϊνέα Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο ενώ γενικά μπορεί να συμβάλλει στον άξονα. Επίσης φέτος έχει κάνει αρκετά ματς στην Φόρεστ.

Η περίπτωσή του συνεχίζει να αρέσει στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση δε που προκύψει οριστικά πώληση - αποχώρηση του Μαντί Καμαρά θα είναι ένα από τα φαβορί για την θέση του χαφ στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός θα ήθελε πάντως περισσότερο ένα εξαροοκτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα