ΑΕΚ: Λεπτομέρειες για το deal Σιμάο - Καϊσέρισπορ

ΑΕΚ: Λεπτομέρειες για το deal Σιμάο - Καϊσέρισπορ

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Λεπτομέρειες για το deal Σιμάο - Καϊσέρισπορ

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση ενός ακόμη ρεπορτάζ του gazzetta.gr για την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου και των συζητήσεων της Ένωσης για τον δανεισμό του στους Τούρκους

Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς όταν αποκαλύψαμε την προσπάθεια του Ίλια Ίβιτς να βρει ομάδα στον Σιμάο και μάλιστα ότι είχε προσωπικές επαφές με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι για να του δανείσει τον ποδοσφαιριστή στη νέα του ομάδα, την Καϊσέρισπορ, όπου ο Κροάτης ανέλαβε προπονητής.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση του deal μεταξύ των δυο ομάδων όπως ενημέρωσε σχετικά η ίδια η ΑΕΚ επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ρεπορτάζ μας. Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Πορτογάλου μέσου στην γειτονική χώρα έως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού, ενώ θα προβλέπεται και μια οψιόν αγοράς για την Καϊσέρισπορ.

Μάλιστα ο Σιμάο βρέθηκε με τον ατζέντη του τις προηγούμενες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ, μίλησε για τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ίλια Ίβιτς και πλέον απομένουν τα τυπικά - νομικά για να κλείσει και με τη... βούλα το deal!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα