«Ο Ομάρ ζήτησε υπέρογκο ποσό από την Γαλατά»

«Ο Ομάρ ζήτησε υπέρογκο ποσό από την Γαλατά»

Gazzetta team
«Ο Ομάρ ζήτησε υπέρογκο ποσό από την Γαλατά»

bet365

Στην Αγγλία ανέφεραν πως ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού σκοπίμως είχε υπερβολικές απαιτήσεις από την τουρκική ομάδα, καθώς επιθυμεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ
Τη δική του εκδοχή για το μέλλον του Ομάρ αναφέρει σήμερα ο Guardian στην ηλεκτρονική του έκδοση. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ουσιαστικά «απέρριψε» την κρούση της Γαλατάσαραϊ, καθώς ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό (περίπου 2,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), ώστε να συνεχίσει στην Τουρκία. Κάτι που ανάγκασε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να κάνει... πίσω. Και αυτό γιατί επιθυμεί να συνεχίσει στην Αγγλία, όπου ήδη Αστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ την περίπτωσή του εξετάζει και η ιταλική Αταλάντα. Κλείνοντας το σχετικό δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα