Ολυμπιακός: Κρίνονται όλα για Νάπολι - Τσιμίκα την επόμενη εβδομάδα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Κρίνονται όλα για Νάπολι - Τσιμίκα την επόμενη εβδομάδα

bet365

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί αν ο Ολυμπιακός θα πουλήσει στη Νάπολι τον Κώστα Τσιμίκα. Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων, άνω των 10 εκατ. Ευρώ η πρόταση των Ιταλών στους Ερυθρόλευκους.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές στην υπόθεση ΝάπολιΤσιμίκα έγιναν πριν από ένα μήνα, αλλά ακόμα το θέμα δεν έχει φτάσει στην τελική ευθεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η ομάδα των ΜανωλάΚαρνέζη προσφέρει στον Ολυμπιακό ποσό άνω των 10 εκατ ευρώ (12-13 εκατ.) και πολυετές συμβόλαιο στον διεθνή αριστερό μπακ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει δεκτή την προτασή τους και διαπραγματεύονται για ακόμα μεγαλύτερο ποσό.

Η ελαφρά ασθένεια του ηγέτη της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, και το αυριανό (Σάββατο, 11/1) ντέρμπι στη Ρώμη εναντίον της Λάτσιο αναστέλλουν όλες τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα, όταν και το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία του, με την τελευταία προσφορά της ιταλικής ομάδας και την οριστική απόφαση των Ερυθρόλευκων.

Επισημαίνεται ότι ο Τσιμίκας έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα