PAOK TV: Με 16 κάμερες και wire cam το ντέρμπι της Τούμπας

Gazzetta team
PAOK TV: Με 16 κάμερες και wire cam το ντέρμπι της Τούμπας

bet365

Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια υψηλού επιπέδου τηλεοπτική παραγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας, με 16 κάμερες και wire cam.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21

Όσοι δεν καταφέρουν να προμηθευτούν κάποιο από τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια για το κυριακάτικο ντέρμπι και θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μονομαχία των δύο «Δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κατάμεστη Τούμπα, υπάρχει και η λύση του PAOK TV σε μια υψηλού επιπέδου τηλεοπτική παραγωγή, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι».

Πιο αναλυτικά:

«Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, η μοναδική αθλητική OTT πλατφόρμα στην Ελλάδα, κάνει τις δικές του ετοιμασίες για τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου και των Play Offs προκειμένου να παρέχει στους συνδρομητές του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η εμπειρία εμπλουτίζεται. Το μεγάλο παιχνίδι θα μεταδοθεί από 16 κάμερες, ενώ θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά και μία wire cam που θα δώσει μία τελείως διαφορετική οπτική της αναμέτρησης από ψηλά.

Η τηλεοπτική σέντρα με το PreGame Show θα γίνει μία ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα και θα το παρουσιάσουν οι Γιώργος Κουβεντίδης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με συνεντεύξεις των Φερέιρα, Μίσιτς και Λάμπρου, ζωντανή συνέντευξη με καλεσμένους στο pitch studio και φυσικά το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου που θα περιγράψει την αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει και το PostGame Show με τους Κώστα Βασιλόπουλο και Σταύρο Κόλκα με ζωντανές συνεντεύξεις και τον απόηχο του μεγάλου ντέρμπι.

Η αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμη για τους ετήσιους συνδρομητές του PAOK TV και σε pay per view για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΔΩ.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα