ΠΑΟΚ: «Πήρε αναβολή η επισημοποίηση της σκευωρίας»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Πήρε αναβολή η επισημοποίηση της σκευωρίας»

bet365

Η πρώτη αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη νέα αναβολή της εκδίκασης από την ΕΕΑ. Για «κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός» κάνουν λόγο οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η αναβολή της υπόθεσης Ξάνθης-ΠΑΟΚ για την ερχόμενη Πέμπτη (16/1) σχολιάστηκε από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ως «αναβολή τόσο στην επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και την κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».

Πιο αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση ώστε να λάμψει η αλήθεια. Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα