Ατρόμητος: Ο Μπουσούλατζιτς έφυγε από την Αρκα Γκντίνια!

Ατρόμητος: Ο Μπουσούλατζιτς έφυγε από την Αρκα Γκντίνια!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο Μπουσούλατζιτς έφυγε από την Αρκα Γκντίνια!

bet365

Ο Βόσνιος χαφ αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν από την πολωνική ομάδα και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στο Περιστέρι
Ενα βήμα πιο κοντά στον Ατρόμητο βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για εκ νέου συνεργασία προβάλει ως δεδομένη και πλέον ξεπεράστηκε ένα από τα «εμπόδια» για την υλοποίησή της. Η λύση της συνεργασίας του Βόσνιου χαφ με την Αρκα Γκντίνια.
Οπως μεταδίδουν τα πολωνικά ΜΜΕ, ο 28χρονος μέσος όχι μόνο δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, αλλά και υπάρχει συμφωνία για τερματισμό της συνεργασίας τους. Αυτό σημαίνει πως ήδη μπορεί να έχει λύσει το συμβόλαιό του, αλλά ακόμη και αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, «μεταφράζεται» πως απομένουν τα τυπικά. Αρα από ώρα σε ώρα ο έμπειρος μέσος δύναται να γίνει και επίσημα free agent. Αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στο Περιστέρι και οι εξελίξεις... τρέχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα