Το ραντεβού FIFA / UEFA με Big 4: Η «καυτή» πατάτα της ατζέντας!

Δημήτρης Τομαράς
Το ραντεβού FIFA / UEFA με Big 4: Η «καυτή» πατάτα της ατζέντας!

bet365

Η συνάντηση των FIFA / UEFA με τους ισχυρούς άνδρες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παραμένει στα... σκαριά για τέλη Γενάρη, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο και βασικό... αγκάθι της ατζέντας...

Το να προκαταβάλλει κάποιος το τι μπορεί να γίνει σε τέτοια συνάντηση είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Το ότι φαίνεται πως οδεύουμε στο να γίνει προς τα τέλη Γενάρη είναι πιο safe να αναφερθεί.

Να γίνει δηλαδή η περίφημη συνάντηση των εκπροσώπων των FIFA / UEFA με τους ισχυρούς άνδρες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Όλες οι ομάδες έχουν τις προτάσεις τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλες μιλούν μέρες τώρα με ανθρώπους των δύο διεθνών Συνομοσπονδιών.

Εκτός από την διαιτησία και τη βία το Νο1 θέμα είναι η οργάνωση - επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πώς θα γίνει η μετάβαση στη νέα ΕΠΟ, την καινούρια διοίκηση με τις εκλογές, το σύστημά τους αλλά και τους εκλεκτούς για την προεδρία. Κοινώς, η μετάβαση στην μετά FIFA - UEFA εποχή, που από το καλοκαίρι και μετά θα αποσύρει την επιτροπεία της, κάτι που έχει κάνει γνωστό με κάθε επισημότητα καιρό τώρα.
Εκεί είναι λοιπόν η... καυτή πατάτα στην ατζέντα. Το θέμα στο οποίο καθόλου σίγουρο δεν είναι πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Επιπροσθέτως οι FIFA / UEFA θέλουν ή εάν προτιμάτε έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν ένα τέτοιο καθεστώς ώστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η Super League να αποκτήσουν περισσότερες εξουσίες και αρμοδιότητες και να μην είναι απλά ένα όργανο που διεκπεραιώνει και βγάζει κυρίως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό βέβαια θέλει πολλή δουλειά αλλά και συζήτηση για το καταστατικό, σε τυχόν αλλαγές ή σε ότι άλλο χρειαστεί.
Τι θα γίνει εάν δεν τα βρουν οι εμπλεκόμενοι; Είναι πολύ πιθανό οι FIFA / UEFA να τους ενημερώσουν πως δεν αλλάζει το πλάνο της αποχώρησής τους αλλά στην αμέσως επόμενη περίπτωση που θα προκύψει σοβαρό θέμα βίας ή οτιδήποτε άλλο οι επιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ σκληρές και οδυνηρές...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα