Παναθηναϊκός: Εξέφρασε δυσαρέσκεια σε Φούσεκ ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Εξέφρασε δυσαρέσκεια σε Φούσεκ ο Αλαφούζος

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Εξέφρασε δυσαρέσκεια σε Φούσεκ ο Αλαφούζος

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την διαιτησία του ντέρμπι, είχε επικοινωνία με τον Πετέρ Φούσεκ, στην οποία διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση που έχει το «τριφύλλι».

Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Παναθηναϊκός μετά την επιστολή στον Μέλο Περέιρα για την διαιτησία του ντέρμπι, συνέχισε τις θεσμικές του παρεμβάσεις. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είχε επικοινωνία με τον υπερσύμβουλο της ΕΠΟ, Πέτρ Φούσεκ. Ο Αλαφούζος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τους διαιτητές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και στάθηκε ιδιαίτερα στις αποφάσεις του Γκεστράνιους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», παράλληλα, εξέφρασε την στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα ενώ είναι αρκετά πιθανό να έχει επαφή και με τον Ζόραν Λάκοβιτς, τον διευθυντή των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα