Αμφίβολο το μέλλον του Σούντγκρεν στον Άρη

Αμφίβολο το μέλλον του Σούντγκρεν στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αμφίβολο το μέλλον του Σούντγκρεν στον Άρη

bet365

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας του Άρη με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν…

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχασε τη θέση του στην 11αδα, ενώ στους τελευταίους δύο αγώνες δεν ήταν ούτε στην αποστολή του Άρη. Αρχικά υπήρξε η πληροφορία περί προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, φαίνεται όμως ότι το ζήτημα είναι βαθύτερο. Γιατί το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της σχέσης είναι ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν νιώθει ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής συνεργασίας.

Αγωνιστικά, είναι σαφές ότι ο Σούντγκρεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μίκαελ Ένινγκ. Αυτό φάνηκε αρχικά με την επιλογή του Λούκας Σάσα στο δεξί άκρο της άμυνας, αποδείχθηκε και με την προτίμηση στο πρόσωπο του Λίντσεϊ Ροζ. Τελευταία συμμετοχή του Σουηδού στο βασικό σχήμα ήταν στην εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Ήταν εκτός αποστολής στα παιχνίδια απέναντι σε Βόλο και ΠΑΟΚ, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Χθες (8/1), στον αγώνα του Κυπέλλου με την Ξάνθη, επίσης ήταν εκτός αποστολής και ουσιαστικά ο Ένινγκ δεν θα μπορούσε να δείξει πιο ξεκάθαρα τις απόψεις του για τον Σούντγκρεν.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη στοιχείο το οποίο κλόνισε τις σχέσεις του Άρη με τον Σουηδό και είναι το οικονομικό. Στη συμφωνία που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, αυτή προέβλεπε να είχε εισπράξει (σχεδόν) τα 3/5 του συμβολαίου του μέχρι τον Νοέμβριο. Αυτές τις συμφωνίες «πληρώνει» σήμερα ο Άρης και σε σχετική παρατήρηση του Σουηδού, οι άνθρωποι του Άρη του ξεκαθάρισαν ότι θα πληρώνεται (σε συχνότητα) όπως όλοι οι παίκτες. Το περιστατικό που κλόνισε τις σχέσεις των δύο πλευρών είναι μια συνέντευξη του Σούντγκρεν στη Σουηδία, σύμφωνα με την οποία είναι τρεις μήνες απλήρωτος (σ. σ. βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι), η οποία ενόχλησε τον Άγγελο Χαριστέα.

Σε συνδυασμό με την αγωνιστική παρουσία του, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τον Σούντγκρεν ότι αν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, είναι διατεθειμένος να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση φέρει, με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων της ομάδας και την επιβολή μιας λύσης η οποία θα συμφέρει και τον παίκτη. Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Σουηδός σημείωσε ότι έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και μένει να φανεί η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα