ΑΕΚ: Το αργότερο μέχρι τα τέλη Γενάρη ξεκινάει η υπογειοποίηση!

ΑΕΚ: Το αργότερο μέχρι τα τέλη Γενάρη ξεκινάει η υπογειοποίηση!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το αργότερο μέχρι τα τέλη Γενάρη ξεκινάει η υπογειοποίηση!

bet365

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση για την υπογειοποίηση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έναρξη της ουσιαστικής φάσης του έργου το πολύ μέχρι τα τέλη του Γενάρη!

Μέρες μετράει πλέον η ΑΕΚ για την έναρξη της υπογειοποίησης δίπλα από την Αγιά Σοφιά!

Έπειτα από την έγκριση του χρονοδιαγράμματος από την Περιφέρεια Αττικής (όπου έγινε γνωστό ότι οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου του 2021), το απόγευμα της Τετάρτης έλαβε χώρα η ενημέρωση από τον πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιάς Σοφιάς, Δημήτρη Ανδριόπουλο αλλά και από συγκοινωνιολόγους για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό στην ενημέρωση, ενόψει της έναρξης της υπογειοποίησης, η ουσιαστική φάση του έργου θα έχει αρχίσει το πολύ μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

Ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας έχει ήδη λάβει την έγκριση για την αλλαγή των δρομολογίων των λεωφορείων από τον ΟΑΣΑ και μετά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί, η υπογειοποίηση ξεκινάει.

Ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και με τη βελτίωση της κυκλοφορίας στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, γίνεται πραγματικότητα με τα έργα να ξεκινούν άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα