Ολυμπιακός: Ο Χασάν και άλλα δύο... μέτωπα για τον Γενάρη

Ολυμπιακός: Ο Χασάν και άλλα δύο... μέτωπα για τον Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Χασάν και άλλα δύο... μέτωπα για τον Γενάρη

bet365

Ο Ολυμπιακός πέραν των κινήσεων που έχει κάνει με μικρούς σε ηλικία παίκτες δεν έχει βάσει σε τελικό στάδιο κάποια προσθήκη για τον Γενάρη όμως υπάρχουν τρεις περιπτώσεις που δεσπόζουν.

Το story με τον Χασάν που έχετε διαβάσει μέρες τώρα αλλά και στην συνέχεια στο Gazzetta παραμένει στην επιφάνεια. Ο Αιγύπτιος είναι ένας παίκτης που θα ήθελε ξανά στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς χωρίς να κάνει τόσο καλή χρονιά φέτος ενώ είχε βγάλει και θέμα τραυματισμού. Ο Αχμέντ Χασάν θα ήθελε το come back του στο Λιμάνι όμως η περίπτωσή του συνδέεται με το τι θα γίνει με τον Γκερέρο. Επίσης για αυτόν τον παίκτη υπάρχει ακόμα πορτογαλικό και αγγλικό ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα στην Αγγλία και την Πορτογαλία μέρες τώρα υπάρχουν πηγές που συνδέουν τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην Πόρτο, Σέρτζιο Ολιβέϊρα και με την Φόρεστ και με τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος μπορεί να παίξει εξάρι, οκτάρι αλλά και σε ρόλο έξω δεξιά στον άξονα. Φέτος έχει 13 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Από την Φόρεστ εξακολουθεί να υπάρχει η υπόθεση του Άλφα Σεμέδο για την οποία πάντως επιβεβαίωση δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι ακόμα από τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Ο Σεμέδο - για τον οποίο ήδη έχετε διαβάσει σχετικά και που έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό - παίζει κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Είναι 22 ετών από την Γουϊνέα Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Φέτος στην Φόρεστ έχει 18 ματς με 2 γκολ ενώ η εκδοχή που υπήρχε ήταν ένα deal αλά Ζιλ Ντίας με διακοπή δανεισμού στην Φόρεστ για να πάει στον Ολυμπιακό.
* Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Σεμέντο του ΟΦΗ αρκετά ωστόσο φαίνεται πως είναι με προοπτική για το καλοκαίρι.
** Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετέωροι συνεχίζουν να είναι οι Μεριά, Ομάρ και Κούτρης και ίσως ο Μπενζιά αλλά λιγότερο τώρα που έχει αρχίζει να παίζει παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα