Ατρόμητος: Τα δεδομένα της επιστροφής του Μπουσουλάτζιτς

Ατρόμητος: Τα δεδομένα της επιστροφής του Μπουσουλάτζιτς

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Τα δεδομένα της επιστροφής του Μπουσουλάτζιτς

bet365

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τον Ατρόμητο εξετάζουν οι Περιστεριώτες, καθώς παρακολουθούν την περίπτωση του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, η οποία όμως συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες...

Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του Ατρόμητου στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε με μοναδικό στόχο την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι θέσεις στις οποίες θα κινηθούν οι Περιστεριώτες είναι συγκεκριμένες και αφορούν ενός χαφ, ενός εξτρέμ και πιθανότατα ενός στόπερ.

Όσον αφορά του χαφ, φαίνεται πως στον Ατρόμητο έχουν αρχίσει να δουλεύουν την περίπτωση ενός γνώριμου κι αγαπητού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, που ιδανικά όλοι στο Περιστέρι θα ήθελαν να επιστρέψει αυτό τον χειμώνα μετά από έξι μήνες στην πολωνική Άρκα Γκντίνια, αλλά μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι!

Οι δυσκολίες

Ο Βόσνιος χαφ, δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του θέλουν να... σπάσει. Οι Πολωνοί αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και θα ήταν ανάσα για εκείνους να... ξεφορτωθούν ένα βαρύ συμβόλαιο σαν αυτό που έχει ο Μπουσουλάτζιτς μαζί τους. Αν και ο 28χρονος αμυντικός μέσος είναι βασικό μέλος της ομάδας φέτος (με 14 συμμετοχές σε 20 παιχνίδια) αυτή τη στιγμή η Άρκα βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να λυθεί η συνεργασία τους.

Όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή του Μπουσουλάτζιτς, το πρόβλημα ώστε να πάρει την ελευθέρας του είναι στα λεφτά που θα δώσει η ομάδα και θα... χαρίσει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και στον τρόπο που θα καταβληθούν. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφές ώστε να βρεθεί μια συμφέρουσα λύση και για τους δύο, όμως ίσως χρειαστούν αρκετές μέρες για να υπάρξει μια οριστική συμφωνία.

Σύμμαχος ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του

Στην υπόθεση όμως αυτή υπάρχουν και σύμμαχοι για τον Ατρόμητο! Αυτοί είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και η γυναίκα του. Ο Βόσνιος και η οικογένειά του πέρασαν δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, τους άρεσε πολύ ο τρόπος ζωής στη χώρα μας και θα επιθυμούσαν να επιστρέψουν μετά από έξι μήνες στην Πολωνία.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και στον Ατρόμητο. Η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα και στην Ελλάδα είναι τέτοια που μπορεί να... τρέξει πιο άμεσα τις εξελίξεις. Από το «αστέρι» για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται κάτι, μιας και είναι πάγια τακτική της ομάδας να κρατά χαμηλούς τόνους για οποιαδήποτε μεταγραφή πριν αυτή έχει μπει για τα καλά στην τελική της ευθεία.

Παρ' όλα αυτά, η κατάσταση μοιάζει να είναι ξεκάθαρη σε αυτή την υπόθεση. Ατρόμητος και Μπουσουλάτζιτς θέλουν το deal, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα γι' αυτό κι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα τα βρει ο Βόσνιος με του Πολωνούς ώστε να πάρει την ελευθέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα