ΑΕΚ: Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη (pic)

ΑΕΚ: Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με Ολιβέιρα στην Τρίπολη (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται κανονικά. Εκτός Μπάρκας, Βράνιες, Ντέλετιτς.

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Τρίπολη η ΑΕΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον τοπικό Αστέρα. Ο Πορτογάλος φορ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον υπολογίζεται κανονικά.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μπάρκας, Βράνιες και Ντέλετιτς, με τον Βόσνιο στόπερ να έχει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ ο Ντέλετιτς υποφέρει από ίωση.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα