ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με Γοδόι Κρουζ για τον Ρέι

ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με Γοδόι Κρουζ για τον Ρέι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με Γοδόι Κρουζ για τον Ρέι

bet365

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας θέλει να διακόψει τον δανεισμό του στην Πατσούκα του Μεξικό και να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, Γοδόι Κρουζ.

Νάπολι - Ίντερ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Οι καλές εμφανίσεις του Αργεντινού τερματοφύλακα με τη φανέλα της Πατσούκα στο πρωτάθλημα του Μεξικό, όπου συνεχίζει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, μεταξύ αυτών και η πρώην ομάδα του, Γοδόι Κρουζ.

Η πρώην ομάδα του Ρέι θέλει να τον επαναφέρει και φέρεται να είναι διατεθειμένη όπως αναφέρεται σε πολλά δημοσιεύματα, να καλύψει η ίδια το ποσό (κοντά στις 700.000 ευρώ) που έχει μπει ως ρήτρα στη συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Πατσούκα.

Οι προσπάθειες της Γοδόι Κρουζ για την επιστροφή του Αργεντίνου «κίπερ» έχουν αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, ο Ρέι ζήτησε την λήξη του δανεισμού του, μετά την αλλαγή προπονητή στην Πατσούκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα