Μώραλης: «Δύσκολα κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, η αξία των παικτών έχει σημασία»

Δημήτρης Τομαράς
Μώραλης: «Δύσκολα κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, η αξία των παικτών έχει σημασία»

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, έκανε δηλώσεις για τη νίκη των Πειραιωτών στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Λιγκ Καπ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Μώραλης είπε on camera για:
Το ματς στο Φάληρο: Δεν ήταν σπουδαία εμφάνιση. Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος σε όποια κατάσταση και να είναι. Δύσκολα κερδίζεις τον Παναθηναϊκό σε τέτοια παιχνίδια. Το ξέραμε αυτό. Τα καταφέραμε. Προχωράμε, είμαστε πρώτοι και θα πάμε καλύτερα.
Τον Ελ Αραμπί και την αξία του: Παίζουν ρόλο τα μπάτζετ. Η αξία των παικτών έχει κάποια σημασία. Δεν είναι τυχαία τα νούμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός ο Παναθηναϊκός. Δεν ήμασταν καλοί εμείς. Σημασία είχε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι τα ντέρμπι. Δεν κερδίζει πάντα ο πολύ καλύτερος.
Μετά το 50' με 55' ανέβασε την απόδοσή του ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον όπως το είδα εγώ. Καλά μπήκε η χρονιά. Ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα για εμάς η χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα