Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που έρχεται και η πρώτη δικαίωση του Λάζαρου!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης που έρχεται και η πρώτη δικαίωση του Λάζαρου!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης εκτιμάται πως σε 10 με 15 ημέρες θα μπορεί να μπει αποστολή ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά από πολύμηνη αποχή μπήκε... φουριόζος!

Νάπολι - Ίντερ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Η στιγμή μίας μεγάλης επιστροφής πλησιάζει. Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και επειδή έχει δουλέψει αρκετά και στο θέμα της φυσικής κατάστασης εκτιμάται πως σε 10 με 15 ημέρες θα μπορεί να μπει σε αποστολή για παιχνίδι! Αυτό σημαίνει συμμετοχή σε ματς στον Γενάρη εφόσον το κρίνει ο προπονητής και φυσικά μιλάμε για χρόνο από 14 - 15 Γενάρη και μετά ή κάπου εκεί. Οι ενδείξεις και τα... μηνύματα που έστειλε ο Έλληνας άσος είναι ιδιαίτερα καλά πάντως.

Το come back αυτό στο οποίο πόνταρε ο Ολυμπιακός είναι σαν μία μεγάλη... εσωτερική μεταγραφή. Από εκεί και πέρα η επάνοδος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δικαιώνει τις αναφορές μας περί της χρησιμότητάς του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει παίξει 55 λεπτά στα ματς με Βόλο και Παναθηναϊκό, όμως έδωσε δημιουργική και επιθετική πνοή στην ομάδα του. Και στον Βόλο ήταν μες στις φάσεις και λίγο έλλειψε να σκοράρει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς και παρότι είχε να παίξει μήνες.

Ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό σε 28 ματς είχε 9 γκολ και 1 ασίστ ενώ πέρυσι είχε μπει πολύ δυνατά και καλά στην χρονιά. Την περασμένη σεζόν ο Λάζαρος χρησιμοποιήθηκε σε 15 ματς ως ακραίος και σε 3 ως επιθετικός. Τα περισσότερα γκολ του τα έβαλε ως ακραίος επιθετικός πάντως με τον Ολυμπιακό.
Με την επάνοδο του Λάζαρου όπως είχαμε τονίσει από τον Νοέμβριο ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε έναν... μπουκαδόρο παίκτη, δυνατό και με εμπειρία και ποιότητα που μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Λάζαρος επίσης ένιωθε μέσα του ότι ήθελε να κάνει και ένα μεγάλο και καλό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τοπ ματς δεν έκανε με τον Παναθηναϊκό, όμως συνέβαλλε σημαντικά σε αυτή τη νίκη στο Καραϊσκάκη, αλλάζοντας τις ισορροπίες με την είσοδό του. Εκτός αυτού θα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός ότι όσο έχουν παίξει μαζί στον Ολυμπιακό Φορτούνης και Λάζαρος είχαν πολύ καλές συνεργασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα