ΑΕΚ: Ο... 100αρης Λιβάια στοχεύει στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του

ΑΕΚ: Ο... 100αρης Λιβάια στοχεύει στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο... 100αρης Λιβάια στοχεύει στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του

bet365

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ έφτασε στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταγράψει τη φετινή σεζόν την καλύτερή του χρονιά στο παραγωγικό κομμάτι.

Ο Λιβάια βοήθησε την ΑΕΚ να ξεκινήσει νικηφόρα το 2020, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 3-1. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε δύο φορές και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντανιέλε Βέρντε. Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση από τον Λιβάια, ο οποίος έκανε ξεχωριστή την 100η του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Κροάτης επιθετικός στα δυόμιση χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ συμπλήρωσε στο ματς με τον Παναιτωλικό τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων σε όλες τις διοργανώσεις με τον Δικέφαλο, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και έχοντας μοιράσει 19 ασίστ.

Ο Λιβάια μπορεί τη φετινή σεζόν να προβλημάτισε με τη συμπεριφορά του, σε ένα διάστημα κατά το οποίο δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ΑΕΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο μένοντας πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, ωστόσο απέναντι στον Παναιτωλικό θυμήθηκε το φετινό ξεκίνημά του, κατά το οποίο είχε ξεχωρίσει σε μία δύσκολη περίοδο για την Ένωση αγωνιστικά.

Τη φετινή σεζόν ο Λιβάια ενδεχομένως να πραγματοποιήσει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στο παραγωγικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και ήδη μετράει εννιά τέρματα με την ΑΕΚ (έξι στο πρωτάθλημα και τρία στην Ευρώπη). Κάτι που σημαίνει ότι θέλει άλλα τέσσερα γκολ μέχρι το τέλος για να ξεπεράσει την περσινή του σεζόν (που είναι και η καλύτερή του ως τώρα σε γκολ) κατά την οποία είχε βρει δίχτυα 12 φορές, κι άλλα δύο για να ξεπεράσει την πρώτη του χρονιά στους κιτρινόμαυρους, όταν και είχε σκοράρει 10 τέρματα.

Ο Κροάτης επιθετικός άλλωστε και τις τρεις σεζόν στους κιτρινόμαυρους έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε γκολ κάθε μία από τις προηγούμενές του. Αυτό που του λείπει είναι ένα γκολ σε ντέρμπι, κάτι που έχει να πετύχει από την προπέρσινη σεζόν όταν είχε σκοράρει απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Από τότε δεν έχει βρει τα δίχτυα σε ντέρμπι της Super League και τα ματς που έρχονται με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μέσα στον Ιανουάριο του δίνουν ένα έξτρα κίνητρο για να το πετύχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα