Φορτούνης: Προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό του

Φορτούνης: Προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό του

Gazzetta team
Φορτούνης: Προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό του

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μετά από 5.5 μήνες επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων κάνοντας το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στον Μαρτίνς και στους φίλους του Ολυμπιακού.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από τις 10 Ιουλίου όταν και υπέστη την ρήξη χιαστού στο φιλικό με τον Αμβούργο πέρασε αρκετός καιρός. Για την ακρίβεια 170 μερές. Περισσότεροι από 5.5 μήνες! Ο Κώστας Φόρτουνης δούλεψε όλο αυτό το διάστημα μετά το χειρουργείο στην αποθεραπεία του.

Φτάσαμε στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων! Κι αυτό συνέβη την Δευτέρα το πρωί... Οταν μάθαινε ο Πέδρο Μαρτίνς ότι θα χάσει τον Ποντένσε έβλεπε τον Φορτούνη να προπονείται κανονικά.

Μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός; Οχι ακόμα. Ομως είναι ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του στους αγώνες. Μια επιστροφή που θα γίνει σταδιακά και σε μερικές εβδομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα