Λεμονής: «Ταιριάζει στον Κούτρη η Serie A, θα ήταν φανταστικό να τον δούμε μαζί με Μανωλά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λεμονής: «Ταιριάζει στον Κούτρη η Serie A, θα ήταν φανταστικό να τον δούμε μαζί με Μανωλά»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής κατέθεσε την δική του άποψη στον ιταλικό Τύπο για τον Λεονάρντο Κούτρη που φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της Νάπολι.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την ποδοσφαιρική αξία, αλλά και τον χαρακτήρα του 24χρονου αριστερού μπακ.

«Ο Κούτρης έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της εθνικής ομάδας, ωστόσο μια μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα θα αποτελούσε μια ακόμη τεράστια πρόκληση για αυτόν.

Είναι ένας ισορροπημένος παίκτης με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι ένας γρήγορος αμυντικός με επιθετικές βλέψεις. Αυτό τον καιρό δεν παίζει πολύ. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιδί που δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται καθημερινά. Είναι ο κλασικός ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής εκτιμάει. Η σχέση μας ήταν εξαιρετική και θα ήμουν χαρούμενος εάν έπαιρνε μεταγραφή στη Νάπολι».

Ο Τάκης Λεμονής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υπογράμμισε την σημασία της παρουσίας του Κούτρης σε ματς του Ολυμπιακού στο Champions League.

«Θα ήταν φανταστικό να δούμε τον Κούτρη και τον Μανωλά στην ίδια ομάδα, αλλά δεν θεωρώ πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αναγεννηθεί από αυτούς. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές στο εξωτερικό, αλλά δυστυχώς η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι και η καλύτερη. Μια αλλαγή στη νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητη. Ο Κούτρης έχει περιθώρια βελτίωσης ειδικά στα αμυντικά του καθήκοντα και θεωρώ πως το ιταλικό ποδόσφαιρο του ταιριάζει περισσότερο για να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Οι εμπειρίες που απέκτησε στην Ευρώπη αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Μίλαν και Σπόρτινγκ Λισαβόνας του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του. Όταν παίζεις σε τέτοια μας εξελίσσεσαι ακόμα περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα