Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

Δημήτρης Βέργος
Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκινάει τους Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς και Αλμπάνη στην ενδεκάδα. Βασικός και ο Οικονόμου, στον πάγκο ο Μάνταλος, εκτός 18αδας ο Τσιγκρίνσκι.

Αρκετές αλλαγές από τον Καρέρα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς της 17ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Μάνταλο, όπως και τους Μπακάκη, Σιμόες και Βέρντε, ενώ ο Τσιγκρίνσκι έμεινε εκτός 18αδας, με τον Οικονόμου να ξεκινάει στην άμυνα. Όπως αναμενόταν φανέλα βασικού παίρνει ο Σαμπανάτζοβιτς, ενώ στα άκρα επιλέγονται οι Ντέλετιτς και Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ ξεκινάει με 4-2-3-1. Ο Μπάρκας είναι κάτω από τα δοκάρια, Χουλτ, Οικονόμου, Βράνιες και Παουλίνιο στην άμυνα, Κρίστιτσιτς και Σαμπανάτζοβιτς στο κέντρο, αριστερά ο Αλμπάνης, δεξιά ο Ντέλετιτς και ο Λιβάια πίσω από τον προωθημένο Γιακουμάκη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Σβάρνας, Βέρντε, Σιμόες και Μάνταλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα