«Προτιμάει Ιταλία ο Μπάρμπα, επαφές της Ουντινέζε με την Κιέβο»

Gazzetta team
«Προτιμάει Ιταλία ο Μπάρμπα, επαφές της Ουντινέζε με την Κιέβο»

bet365

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Ουντινέζε έχει ξεκινήσει επαφές για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Φεντερίκο Μπάρμπα, τονίζοντας ότι ο παίκτης προτιμάει να συνεχίσει σε ομάδα της Ιταλίας.

Ο Μπάρμπα είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχει ασχοληθεί σοβαρά η ΑΕΚ για το κέντρο της αμυντικής της γραμμής, ωστόσο η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει. Άλλωστε δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Μάλιστα στην Ιταλία, και συγκεκριμένα το tuttoudinese.it, αναφέρει ότι η Ουντινέζε έχει ήδη κάνει κρούση στην Κιέβο για την απόκτησή του, αφού πρώτα φυσικά τερματιστεί ο δανεισμός του από τη Βαγιαδολίδ, στην οποία δεν υπολογίζεται.

Το ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρει και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως ο παίκτης προτιμάει να συνεχίσει σε κάποια ομάδα της πατρίδας του, με την Ουντινέζε να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα