Λαμία: Σε προχωρημένες επαφές με Κόνιασπορ για Τουράμ

Gazzetta team
Λαμία: Σε προχωρημένες επαφές με Κόνιασπορ για Τουράμ

bet365

Λαμία και Κόνιασπορ είναι σε προχωρημένες επαφές για την μεταγραφή του Τουράμ με την τουρκική ομάδα να καλείται να καλύψει την ρήτρα του ύψους 100.000 ευρώ.

Το ματς της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του Τουράμ με την φανέλα της Λαμίας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι Τούρκοι, οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού.

Αρχική πρόθεση της Κόνιασπορ ήταν ο παίκτης να μετακομίσει ως ελεύθερος στο Ικόνιο κάτι που προφανώς δεν μπορούσε να δεχτεί η Λαμία η οποία επέμενε να καλυφθεί η ρήτρα και κάπου εκεί έχει κολλήσει το θέμα, αφού αν δεν καλυφθεί η ρήτρα τότε ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει.

Την φετινή σεζόν ο Τουράμ μετράει έξι γκολ σε έντεκα συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα