Ατρόμητος: Χωρίς Ταλόσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Ατρόμητος: Χωρίς Ταλόσα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ταλόσα για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Την τελευταία στιγμή κρίνεται του Βέλλιου.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Αστέτρα Τρίπολης (20:00). Ο Ταλόσα έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Βέλλιος, παρότι βρίσκεται σε αυτήν, δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται και στη 18αδα καθώς προχώρησε το περασμένο Σάββατο σε οδοντιατρική επέμβαση χάνοντας μέρος της προετοιμασίας για το αυριανό ματς. Έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα και Νταβιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα