ΑΕΚ: Όλα έτοιμα για την υπογειοποίηση, ολοκλήρωση του έργου το πολύ μέχρι τον Φλεβάρη του 2021!

ΑΕΚ: Όλα έτοιμα για την υπογειοποίηση, ολοκλήρωση του έργου το πολύ μέχρι τον Φλεβάρη του 2021!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Όλα έτοιμα για την υπογειοποίηση, ολοκλήρωση του έργου το πολύ μέχρι τον Φλεβάρη του 2021!

bet365

Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την Περιφέρεια Αττικής. Όλα έτοιμα για την έναρξη των εργασιών, οι οποίες θα διαρκέσουν το πολύ ως τις 9 Φεβρουαρίου του 2021, όταν και θα πρέπει να έχει παραδοθεί το έργο.

Ακόμα ένα βήμα έγινε για την έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από την Αγιά Σοφιά, καθώς αναρτήθηκε στη Διαύγεια από την Περιφέρεια Αττικής η έγκριση του χρονοδιαγράμματος.

Στις 9 Δεκεμβρίου θυμίζουμε πως είχαν πέσει οι υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας και της εταιρίας Intrakat που έχει αναλάβει το έργο και οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η έναρξη των εργασιών αναμενόταν μέσα στις πρώτες εβδομάδες του 2020, ενώ η ολοκλήρωση του έργου όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Κούτρας δεν θα υπερέβαινε τους 14 μήνες.

Στην απόφαση της έγκρισης αναφέρεται ως προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών η 09/02/2021. Δηλαδή οι εργασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο δεν αποκλείεται το έργο να τρέξει γρηγορότερα και να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπογειοποίηση, ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχει τελειώσει τον Φλεβάρη του 2021. Όσον αφορά την ημερομηνία της έναρξης των εργασιών, αυτή δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, ωστόσο υπογραμμίζεται ότι «η έναρξη των εργασιών του έργου από μέρους του αναδόχου δεν μπορεί να καθυστερήσει πέρα των τριάντα (30) ημερών από την υπογραφή της σύμβασης». Οι υπογραφές είχαν πέσει στις 9 Δεκεμβρίου, συνεπώς βρισκόμαστε πλέον εν αναμονή της έναρξης της υπογειοποίησης!

Στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την έγκριση του χρονοδιαγράμματος της υπογειοποίησης αναφέρεται: «Αποφασίζουμε την έγκριση του από 23-12-2019 προγράμματος κατασκευής (1η έκδοση) και του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών, μετά της τεχνικής έκθεσης που το συνοδεύει, που αφορά στο έργο: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας - Χαλκηδονας» συμβατικής αξίας 10.096.994,20€ (με ΦΠΑ), όπως υποβλήθηκε από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση και ελέγχθηκε από την Υπηρεσία μας, με προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών του έργου την 9/02/2021».

Αναλυτικά η απόφαση, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα