Κουέστα: «Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

Gazzetta team
Κουέστα: «Να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για το ντέρμπι (4/1, 19:30) με τον ΠΑΟΚ και το στοιχείο που κρίνει παιχνίδια τέτοιας ιδιαιτερότητας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports ενόψει της παραδοσιακής αναμέτρησης των δύο ομάδων. «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουμε με πολύ ενθουσιασμό, θέλουμε να κερδίσουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα η οποία φαίνεται πιο ισχυρή στα χαρτιά αλλά εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στα στοιχεία που κρίνουν αυτά τα παιχνίδια.

«Τα ντέρμπι είναι παιχνίδια που έχουν τη δική τους ιδιοσυγκρασία και λογική. Υπάρχει και η ιδιαίτερη ψυχολογία όπου παίζει μεγάλη σημασία, η θέληση για τη νίκη και ποιος θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τη συγκεκριμένη μέρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τη δυναμική του αντιπάλου, πρέπει είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο αλλά και εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κρατήσουμε αποτέλεσμα».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην ποιότητα του ΠΑΟΚ αλλά κι αυτά που οφείλει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει το παιχνίδι. «Έχουμε απέναντί μας μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, έχουν πολλαπλάσιο μπάτζετ κι αυτό σημαίνει οτι εμείς πρέπει να αγωνιστούμε σαν σύνολο, να μην αφήσουμε χώρους και να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν την ποιότητά μας. Μπορούμε να τους χτυπήσουμε με την ποιότητα που έχουμε στη μεσοεποιθετική γραμμή. Πρέπει να αφήσουμε την ίδια μας τη ζωή στο γήπεδο γιατί αυτά τα ντέρμπι κρίνονται από την ψυχή που βάζει κάθε ομάδα».

Ο Χουλιάν Κουέστα ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις που έχει με την ΠΑΕ για την υπογραφή νέου συμβολαίου και υποστήριξε… «δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Περισσότερο έχω στο μυαλό μου στο ντέρμπι που ακολουθεί. Θα μιλήσουμε ξανά, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος στον Άρη, έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να παραμείνω αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης, θα το δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα