ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολιβέιρα, στην Ιταλία ο Βέρντε

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολιβέιρα, στην Ιταλία ο Βέρντε

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολιβέιρα, στην Ιταλία ο Βέρντε

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αισθάνεται καλύτερα και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα καταφέρει να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην Ιταλία για τη γέννηση της κόρης του ο Ντανιέλε Βέρντε.

Premier League με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης την πρώτη τους προπόνηση για το 2020 στα Σπάτα και... φουλάρουν για το πρώτο ματς του νέου έτους με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, αλλά έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Πλέον ο Πορτογάλος φορ αισθάνεται καλύτερα, δεν νιώθει ενοχλήσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί το αν θα καταφέρει να επιστρέψει έγκαιρα για να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική στις 12 Ιανουαρίου.

Επίσης από την προπόνηση απουσίαζε και ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία για τη γέννηση της κόρης του, η οποία ήρθε στον κόσμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Ιταλός εξτρέμ δέχθηκε τηλεφωνικά τις ευχές από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και την Παρασκευή θα επιστρέψει στα Σπάτα παίρνοντας μέρος κανονικά στην προπόνηση η οποία έχει οριστεί για τις 11:00. Μάλιστα η ΑΕΚ μέσω των social media ευχήθηκε στον Βέρντε: «Ντανιέλε, να σας ζήσει ευτυχισμένο το νέο μέλος της οικογένειά σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα