Καρέρα σε Σιμόες: «Σε υπολογίζουμε κανονικά»

Καρέρα σε Σιμόες: «Σε υπολογίζουμε κανονικά»

Δημήτρης Βέργος
Καρέρα σε Σιμόες: «Σε υπολογίζουμε κανονικά»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα πριν την προπόνηση μίλησε με τον Αντρέ Σιμόες και του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει κανονικά στην ΑΕΚ παρά τα όσα γράφτηκαν τελευταία. Το ίδιο μετέφερε στον Πορτογάλο μέσο και ο Ίλια Ίβιτς.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Σενάρια ήθελαν την ΑΕΚ να έχει μεταφέρει στον Αντρέ Σιμόες ότι είναι ελεύθερος να ψάξει πρόταση για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Πριν την πρώτη προπόνηση του 2020 το πρωί της Πέμπτης, ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζοντας τις φήμες που υπάρχουν, μίλησε με τον Ίβιτς και ζήτησε να συζητήσει το θέμα με τον Σιμόες.

Παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, ο Καρέρα κατέστησε σαφές στον Σιμόες ότι τον υπολογίζει κανονικά και πως ό,τι έχει ακουστεί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Σε υπολογίζω κανονικά και εγώ δεν ξέρω τίποτα απ' όλα αυτά», του είπε ο Καρερα, ενώ το ίδιο επανέλαβε στον παίκτη και ο Ίλια Ιβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα