Στέλνουν τον Κούτρη στη Νάπολι οι Ιταλοί

Gazzetta team
Στέλνουν τον Κούτρη στη Νάπολι οι Ιταλοί

bet365

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Αλφρέντο Πεντούλα, η ιταλική ομάδα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Έλληνα μπακ.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Όλο και εντείνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λεονάρντο Κούτρη να καταλήγει στη Νάπολι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Με βάση το ρεπορτάζ που προκύπτει σήμερα από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντούλα, οι κινήσεις της Νάπολι έχουν ενταθεί και είναι σε πολύ καλό σημείο με την ελληνική πλευρά. Μάλιστα, σημειώνεται ότι αν η οριστική κίνηση για την μεταγραφή του παίκτη θα γίνει τώρα ή το καλοκαίρι, θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τους Χισάι και Γκουλάμ.

Αναλυτικά αναφέρει: «Συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες που λέγαμε πως υπάρχει απλά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι επαφές έχουν προχωρήσει και πάνε πολύ καλά. Το 2021 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη, οπότε αυτό κάνει ακόμα καλύτερη την όλη κατάσταση για τη Νάπολι. Ο Κούτρης αρέσει περισσότερο από τον Ροντρίγκεζ και η όλη διαδικασία είναι υπό έλεγχο. Δεν ξέρουμε ακόμα αν η μετακίνηση θα είναι για τον Ιούνιο, όλα θα εξαρτηθούν και από το τι θα γίνει με τους Γκουλάμ και Χισάι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα