Διαιτητές: Εστάλη το email για ψηφοφορία, στόχος μέχρι τις 11 το βράδυ να βγει απόφαση

Δημήτρης Τομαράς
Διαιτητές: Εστάλη το email για ψηφοφορία, στόχος μέχρι τις 11 το βράδυ να βγει απόφαση

bet365

Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η αποστολή των emails στους διαιτητές και τους βοηθούς της SL1 με στόχο να έχει βγει αποτέλεσμα ψηφοφορίας το αργότερο έως τις 11 το βράδυ.

Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό, με το Edit My Bet της bwin ισχύει το ίδιο τώρα και για το στοίχημά σου! |21+

Λόγω της ημέρας τα πράγματα και τα δεδομένα δεν είναι απλά και εύκολα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς και άλλες δυσκολίες φυσικά. Ωστόσο η αποστολή των emails προς τους διαιτητές - βοηθούς της μεγάλης κατηγορίας υλοποιήθηκε και το ζητούμενο είναι να βγει αποτέλεσμα ψηφοφορίας έως τις 11 το βράδυ.

Στο email αυτό αναφέρονται τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με την ΕΠΟ, ΚΕΔ και την Λίγκα και ζητείται (ξανά) η ψήφος των διαιτητών. Οι διαιτητές θα επιδιώξουν να έχουν το αργότερο το αποτέλεσμα έως τότε και να μην φτάσει πρωί Πρωτοχρονιάς για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα