ΑΕΚ: Περιμένει τον τερματισμό του δανεισμού του ο Ζεράλδες

ΑΕΚ: Περιμένει τον τερματισμό του δανεισμού του ο Ζεράλδες

Gazzetta team
ΑΕΚ: Περιμένει τον τερματισμό του δανεισμού του ο Ζεράλδες

bet365

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες περιμένει να τερματιστεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ, ενώ είναι πιθανό να δοθεί εκ νέου δανεικός από τη Σπόρτινγκ στη Ρίο Άβε.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα της Ένωσης και όπως ήταν γνωστό αναμενόταν να βρεθεί λύση στον τερματισμό του δανεισμού του από τη Σπόρτινγκ.

Ο Ζεράλδες είναι στην Πορτογαλία και περιμένει το «διαζύγιο» για να επιστρέψει και τυπικά στα «Λιοντάρια». Πάντως ήδη έχει προκύψει ενδιαφέρον της Ρίο Άβε, στην οποία είχε περάσει με προπονητή τον Μιγκέλ Καρντόσο στο παρελθόν, και δεν αποκλείεται να δοθεί ξανά δανεικός εκεί.

Ο Ζεράλδες πραγματοποίησε έξι συμμετοχές με την ΑΕΚ, παίζοντας τελευταία φορά ως αλλαγή στο εκτός έδρας 0-0 με την ΑΕΛ στις 5 Οκτωβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα