Η συζήτηση Χαριστέα-Ντιγκινί και η επιθυμία παραμονής

Η συζήτηση Χαριστέα-Ντιγκινί και η επιθυμία παραμονής

Gazzetta team
Η συζήτηση Χαριστέα-Ντιγκινί και η επιθυμία παραμονής

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού, ενήμερος είναι και ο Άρης αλλά ο Γάλλος επιθετικός επιθυμεί την παραμονή του στον Άρη με αγωνιστικό ρόλο που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Άγγελος Χαριστέας γνωρίζει το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας από τις αρχές του μήνα, για την ακρίβεια, εκφράστηκε επίσημα από τον τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα, Πέτρο Κονναφή. Ακολούθησε συζήτηση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης με τον ίδιο τον αθλητή. Ο Χαριστέας δεν είναι θετικός στην προοπτική αποδέσμευσης του Γάλλου, γνωρίζει ότι η ομάδα χρειάζεται επιλογές καθώς (στην περίπτωση που εξασφαλίσει θέση στα Playoffs) έχει μπροστά της τουλάχιστον 27-28 αγώνες ακόμη, αυτό του εξήγησε στη συζήτηση που είχε μαζί του, ταυτόχρονα όμως του ανέλυσε κάθε αγωνιστικό δεδομένο. Στάθηκε κυρίως στο ότι ο Ντιγκινί αλλά και ο κάθε παίκτης του Άρη θα πρέπει να κερδίσει μία θέση στην 11αδα μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Ο 30χρονος επιθετικός εμφανίζεται δυσαρεστημένος για την απώλεια του βασικού ρόλου και κατ’ επέκταση για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Στη συζήτηση δεν τέθηκε θέμα υπογραφής νέου συμβολαίου (σ. σ. αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2020) και ολοκληρώθηκε δίχως τελική απόφαση. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα αλλά το μέλλον του θα διαμορφωθεί αναλόγως του ρόλου που θα έχει στους αγώνες που ακολουθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα