Marca: «Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Μορλανές της Βιγιαρεάλ» (vid)

Marca: «Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Μορλανές της Βιγιαρεάλ» (vid)

Gazzetta team
Marca: «Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Μορλανές της Βιγιαρεάλ» (vid)

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα τοποθετεί τον Παναθηναϊκό ως πιθανό προορισμό του 20χρονου μέσου της Βιγιαρεάλ και διεθνή με τα μικρά εθνικά κλιμάκια της Ισπανίας, Μανού Μορλανές.

Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για να αποκτήσει ως δανεικό τον Μανού Μορλανές. Πρόκειται για 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει παρουσία στα μικρά Εθνικά κλιμάκια της Ισπανίας.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μορλανές που φέτος μετράει μόλις δύο συμμετοχές στη La Liga (πέρυσι είχε αγωνιστεί σε δέκα ματς), είναι δύσκολο να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και η αρχική ιδέα ομάδας και παίκτη ήταν να αποχωρήσει δανεικός, τουλάχιστον έως το φινάλε της σεζόν. Ωστόσο, αυτές οι δύο συμμετοχές και μία ακόμα στο Κύπελλο, ίσως να επηρεάζουν θετικά την παραμονή του στο Κίτρινο Υποβρύχιο.

Στην περίπτωση πάντως που τελικά αποφασισθεί ο δανεισμός του, η “Marca” αναφέρει ότι αρχικά ο Παναθηναϊκός και εν συνεχεία οι Φίτεσε, Οστάνδη από Ολλανδία, Βέλγιο αντίστοιχα, αλλά και οι Ουέσκα, Βαγιεκάνο, είναι οι πιθανοί προορισμοί του νεαρού διεθνή. Ο Παναθηναϊκός αναζητά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ένα "οκτάρι" και ο τεχνικός διευθυντής του Τσάβι Ρόκα έχει αρκετές επαφές και στην πατρίδα του, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι 100% ο μέσος που θα αποκτηθεί θα προέρχεται από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα