ΠΑΟΚ: To 2019 κλείνει με ένα βραβείο για τον Άκπομ (vid)

ΠΑΟΚ: To 2019 κλείνει με ένα βραβείο για τον Άκπομ (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: To 2019 κλείνει με ένα βραβείο για τον Άκπομ (vid)

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανέδειξε τo εντυπωσιακό γκολ του Τσούμπα Άκπομ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ως το «Best Goal» για το μήνα Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχετικά με την τελευταία ψηφοφορία:

«Ο AK47 έψαχνε καιρό την επιστροφή του στα γκολ. Ο Μίσιτς φρόντισε να του ανοίξει το δρόμο με μία εντυπωσιακή πάσα, που ουσιαστικά διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού.

Η δουλειά του Άγγλου φορ από κει και πέρα ήταν εύκολη. Δυνατό πλασέ στη γωνία, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 0-3 στο Αγρίνιο.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App μαζί με το Regency Casino, το ομορφο γκολ του Άκπομ κέρδισε τις προτιμήσεις και με ποσοστό 52,69% πήρε τον τίτλο του Best Goal Δεκεμβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η κεφαλιά του Ίνγκασον κόντρα στον Ατρόμητο, και πάλι μετά από ασίστ του Μίσιτς και το βάθρο συμπλήρωσε ο Χοσέ Κρέσπο με την κεφαλιά του κόντρα στην Ξάνθη».

Δείτε το βίντεο μέσα από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα