Ο Άρης συζητάει με την ΤΣΣΚΑ1948 για τον Αλεξαντρόφ

Ο Άρης συζητάει με την ΤΣΣΚΑ1948 για τον Αλεξαντρόφ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης συζητάει με την ΤΣΣΚΑ1948 για τον Αλεξαντρόφ

bet365

Ταξίδι στη Σόφια ετοιμάζεται ο Άγγελος Χαριστέας με στόχο την απόκτηση του 22χρονου ακραίου επιθετικού Ντένισλαβ Αλεξαντρόφ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ 1948.

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αλεξαντρόφ αποκάλυψε η ιστοσελίδα «sportal.bg» και αναφέρει ότι ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ετοιμάζει ταξίδι στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ την προοπτική απόκτησης του 22χρονου επιθετικού. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός παίκτης πράγματι βρίσκεται στο ραντάρ του Άρη, ο Άγγελος Χαριστέας έκανε μια πρώτη συζήτηση για την απόκτησή του και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλεξαντρόφ γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λουντογκόρετς, ως επί των πλείστον αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του βουλγαρικού συλλόγου, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην ΤΣΣΚΑ 1948 όπου σε 27 αγώνες έχει δέκα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας (δεύτερη στην εφετινή σεζόν, διεκδικεί την άνοδό της).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα