Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Ντιγκινί

Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Ντιγκινί

Gazzetta team
Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Ντιγκινί

bet365

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι στο στόχαστρο του Απόλλων Λεμεσού αλλά ο Άρης δεν συζητάει καμία άλλη περίπτωση πλην της πώλησης του αθλητή.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η ομάδα της Κύπρου εξέφρασε επισήμως το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ενώ υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα, Πέτρου Κονναφή, με τον Άγγελο Χαριστέα. Αυτή έγινε πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες και στη διάρκεια της, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης σημείωσε αρχικά ότι δεν έχει αποφασιστεί η παραχώρηση του Ντιγκινί, ότι είναι απαραίτητος στην ομάδα, απέρριψε παράλληλα κάθε ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του παίκτη και ξεκαθάρισε ότι, αν γίνει συζήτηση αυτή θα επικεντρωθεί μόνο στην πώληση του παίκτη.

Βέβαια, αυτή η συζήτηση είχε γίνει πριν την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι και μένει να φανεί αν ισχύουν τα ίδια δεδομένα ή αν η προσθήκη του 23χρονου επιθετικού θα ανάψει… δρόμο αποχώρησης για τον Γάλλο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα