Ο ΠΑΟΚ κρατάει τον Αουγκούστο στην Θεσσαλονίκη παρά την κλήση της Βραζιλίας!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ κρατάει τον Αουγκούστο στην Θεσσαλονίκη παρά την κλήση της Βραζιλίας!

bet365

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο κλήθηκε από την Εθνική Βραζιλίας για το προολυμπιακό τουρνουά, θα έχανε 10 ματς του ΠΑΟΚ, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξήγησε ότι «επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας έχουν προτεραιότητα».

Build A Bet στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Από την μία είναι τιμητικό κοτζάμ Σελεσάο να καλεί παίκτη της ομάδας του. Από την άλλη όμως και τα 10 επίσημα ματς που θα χάσει με τον ΠΑΟΚ είναι πολλά σε μια σεζόν που κάθε ματς μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Εθνική Βραζιλίας έχει στην αποστολή της τον Ντάγκλας Αουγκούστο για το προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θ' αρχίσει από τις 18 Ιανουαρίου αλλά ο μέσος του ΠΑΟΚ θα άρχιζε την προετοιμασία από τις 3 Ιανουαρίου. Συνολικά ο Αουγκούστο θα έχανε περισσότερο από μήνα και περίπου 10 επίσημα ματς της ομάδας του (εάν τηρηθεί κανονικά το πρόγραμμα).

Λίγο αργότερα όμως γινόταν γνωστό από τον ΠΑΟΚ πως ο μέσος της ομάδας θα μείνει στην Θεσσαλονίκη! Οπως τόνιζαν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» το χαρτί με την πρόσκληση έφτασε την Παρασκευή στην ομάδα και φυσικά στο διάστημα που ζητούσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας να αποδεσμεύσει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη, υπήρχαν μια σειρά από επίσημους αγώνες.

Πρόσθεταν μάλιστα πως «η πρόσκληση του παίκτη μας στην Εθνική Βραζιλίας είναι άκρως τιμητική κι ενδεικτική της αξίας του, ωστόσο το συμφέρον του συλλόγου και οι επίσημες υποχρεώσεις μας έχουν προτεραιότητα». Οπερ σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον Ντάγκλας Αουγκούστο στην Θεσσαλονίκη μετά από συνεννόηση που έγινε μεταξύ της ομάδας και του παίκτη.

Μπορεί να το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ;

Ναι! Οι ημερομηνίες για το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είναι μέσα στο καλεντάρι της FIFA. Οπότε οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν το δικαίωμα να μην αποδεσμεύσουν τους παίκτες τους κάτι το οποίο έκανε και η Αστον Βίλα με τον Ντούγκλας Λουίς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα