Οι Gazzetta Awards επιλογές του Θανάση Ανδρούτσου

Οι Gazzetta Awards επιλογές του Θανάση Ανδρούτσου

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Οι Gazzetta Awards επιλογές του Θανάση Ανδρούτσου

bet365

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου και προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος, ψηφίζει για τα Gazzetta Awards 2019, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι η επιλογή του για τον «αθλητή της χρονιάς».
Ο Θανάσης Ανδρούτσος που φέτος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο έχει καταγράψει έως τώρα 12 συμμετοχές με 2 γκολ. Είχε σκοράρει μάλιστα κατά της ΑΕΚ. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και παιδί των Ακαδημιών του παίρνει μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr για τα Gazzetta Awards 2019 και κάνει γνωστές τις δικές του επιλογές!
ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Κατερίνα Στεφανίδη
ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θεωρώ ότι αξίζει την ψήφο μου
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Σίγουρα ο πατέρας και προπονητής του Τσιτσιπά
ΑΘΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Εθνική ομάδα Κωφών στο μπάσκετ γυναικών
FAIR PLAY ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο Φορτούνης. Ο Φορτούνης είχε την μπάλα στα πόδια του και ενώ έβγαινε στην κόντρα είδε τον Μπουκουβάλα πεσμένο στο έδαφος. Αντί να εκδηλώσει την επίθεση προτίμησε να βγάλει τη μπάλα έξω για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards