Όλοι τιμωρημένοι εκτός από τους εγκληματίες!

Όλοι τιμωρημένοι εκτός από τους εγκληματίες!

Όλοι τιμωρημένοι εκτός από τους εγκληματίες!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το πολύ μεγάλο πρόβλημα της ατιμωρησίας όσων προχωρούν σε παράνομες και εγκληματικές πράξεις γύρω και μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για όσα η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να φέρει στην συνέχεια.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μαύρα είναι τα Χριστούγεννα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ελλάδα και… όχι βέβαια επειδή ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι πρώτος, όχι επειδή κλείνει το 2019 αήττητος στο πρωτάθλημα. Έτσι ήθελαν και έτσι τα κατάφεραν όσοι επεδίωξαν την αναστάτωση, όσοι έπρεπε να πείσουν ότι… δεν πάμε καλά. Σημασία έχει βέβαια το… πώς πέτυχαν μία τέτοια κατάσταση.

Θυμίζουμε (για όσους το ξεχνούν) ότι δεν θα έχουμε ποδόσφαιρο από τις αρχές του 2020, επειδή ένας ακόμη διαιτητής δέχθηκε επίθεση. Οι εγκληματίες που κάποτε χτύπησαν στον σπίτι του Μπίκα για να μην αναλάβει την ΚΕΔ, αυτοί που μετά από παιχνίδια πρωταθλήματος χτύπησαν τον Κωνσταντινέα και τον Τζήλο, τώρα αποφάσισαν να επιτεθούν στον Ευαγγέλου, με ακριβώς αυτόν τον ίδιο στόχο. Να στείλουν μήνυμα στον ίδιο και στους άλλους, αλλά και να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο, μια και ήξεραν ότι οι διαιτητές είχαν προειδοποιήσει, πώς την επόμενη φορά θα απέχουν επ’ αόριστο.

Μετά και από αυτό, που έχουμε φθάσει;

Τη δεδομένη στιγμή είναι τιμωρημένο το ίδιο το ποδόσφαιρο μια και δεν θα έχουμε δράση… (Τι θα κάνει η ΚΕΔ που καταδίκασε από… υποχρέωση και αυτή την επίθεση; Θα φέρνει 42 ξένους για να ορίζει σε κάθε αγωνιστική;)

Σε τιμωρία θα είναι οι φίλαθλοι, που και φέτος αύξησαν την παρουσία τους στα γήπεδα, αφού έβλεπαν ένα καλύτερο, πιο θεαματικό και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τόσο στην κορυφή, όσο και στις πιο κάτω θέσεις ειδικά της εξάδας.

Σε τιμωρία και οι ΠΑΕ που συνεχίζουν να πληρώνουν κανονικά τι υποχρεώσεις τους, χωρίς όμως να υπάρχει αγωνιστική δράση και έσοδα από οποιαδήποτε πλευρά.

Μία από τα ίδια και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που ούτε καν γνωρίζουν πότε θα ξαναπαίξουν, χωρίς φυσικά να έχουν ευθύνη γι’ αυτό.

Τιμωρημένοι, δαρμένοι και στοχοποιημένοι είναι και οι διαιτητές που ενώ έχουν βελτιωθεί μέσα και από το VAR όπου κάθε αγωνιστική διορθώνονται τουλάχιστον 5-6 μεγάλα λάθη, είναι και πάλι κατηγορούμενοι γιατί έτσι… «πρέπει». Γιατί… τώρα τα λάθη γίνονται κατά όλων και αυτό… δεν συμφέρει.

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους που η επαγγελματική τους ενασχόληση σχετίζεται κυρίως με το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Όλοι θα υποστούν τις συνέπειες. Έτσι, επειδή το θέλουν οι λίγοι που έμαθαν να ζουν προσπαθώντας να επιβάλουν συνθήκες μαφίας.

Οι πάντες αυτή τη στιγμή έχουν πρόβλημα, εκτός από τους εγκληματίες που συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητοι. Αυτοί που αποφασίζουν και οργανώνουν τις επιθέσεις στον κάθε Τζήλο και στον κάθε Ευαγγέλου και φυσικά όσοι τις πραγματοποιούν.

Μόνο οι συγκεκριμένοι είναι άνετοι και ωραίοι. Μόνο αυτοί πανηγυρίζουν γιατί πέτυχαν τον στόχο τους! Μέχρι εδώ βέβαια όλα είναι… απλά και ευκόλως εννοούμενα.

Όλοι όσοι κρίνουν και αποφασίζουν όμως για τις τύχες του ποδοσφαίρου μας, από την Κυβέρνηση μέχρι και τις Αρχές (διεθνείς και ελληνικές) έχουν αντιληφθεί τον πιο μεγάλο και πολύ σοβαρό κίνδυνο αυτής της κατάστασης; Έχουν καταλάβει τι μηνύματα εισπράττουν όλοι οι Έλληνες και τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα βλέποντας ότι στο χώρο του ποδοσφαίρου οι μόνοι που δεν τιμωρούνται και κάνουν τη… δουλειά τους είναι οι εγκληματίες, οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των επιθέσεων;

Μακάρι να καταλάβουν γρήγορα που οδηγούμαστε για να αποτρέψουν όλο αυτό το σκηνικό που έρχεται, εκείνο στο οποίο μας οδηγεί η αναρχία, η ανομία και η ατιμωρησία όλων όσων εκβιάζουν, απειλούν και πρωταγωνιστούν σε τόσες και τόσες εγκληματικές ενέργειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.