Ολυμπιακός: Τα δώρα που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη ο Μαρτίνς! (poll)

Ολυμπιακός: Τα δώρα που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη ο Μαρτίνς! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δώρα που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη ο Μαρτίνς! (poll)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέραν του ενδεχόμενου μεταγραφικής ενίσχυσης υπάρχουν τρεις παίκτες που ποντάρει πολύ στην επιστροφή τους καθώς και άλλοι που περιμένει περισσότερα για την συνέχεια...

Ο ίδιος ο Πορτογάλος το είχε πει και σε συνέντευξή του στη NOVA ότι ένα δώρο που θέλει πολύ είναι ο Κώστας Φορτούνης. Το Gazzetta.gr στέκεται σε τρεις επιστροφές που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά και σε ακόμα δύο δώρα από το υπάρχον ρόστερ που επίσης θα δώσουν βοήθειες.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Ο πιο ποιοτικός Έλληνας παίκτης στην θέση του και κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών. Εκτιμάται να είναι στο 100% τον Γενάρη και ο Μαρτίνς που είχε χάσει και τον Βαλμπουενά με τραυματισμούς τον περιμένει πως και πως. Φέτος ως γνωστόν δεν έχει παίξει καθόλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το καλοκαίρι και το χειρουργείο του. Πέρυσι είχε 43 ματς με 17 γκολ και 16 ασίστ.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε προς το τέλος του ματς με τον Βόλο και παρότι είχε να παίξει από τον περασμένο Φλεβάρη πήγε να πάρει το ματς... μόνος του. Ποιοτικός και έμπειρος επιθετικός που πέρυσι είχε 26 ματς με 9 γκολ και 1 ασίστ και φέτος έπαιξε μόνο 12 λεπτά στον Βόλο.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο Πορτογάλος τον περιμένει μες στον Γενάρη μετά τον τραυματισμό του από το τάκλιν του Πασαλίδη. Ο Βραζιλιάνος είναι ο πλέον κομβικός χαφ του ρόστερ και φέτος έχει 24 ματς με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Υπάρχουν και παίκτες που που μπορούν να δώσουν έξτρα βοήθειες όπως οι:

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Στάθηκε άτυχος με το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε τον Σεπτέμβριο, τον άφησε εκτός για καιρό και θα μπορούσε να είχε χάσει και την χρονιά. Είναι καλά και θα γυρίσει. Ως στόπερ είναι ένας παίκτης με καλή σωματοδομή που μπορεί να δώσει λύσεις. Φέτος είχε 4 ματς.

ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟ ΛΟΒΕΡΑ: Και αυτός και ο Ραντζέλοβιτς έχουν ταλέντο αλλά παράλληλα και θέματα προσαρμογής. Με τον Βόλο ο Αργεντίνος έδωσε ελπίδες αγωνιστικής ανάκαμψης. Φέτος στον Ολυμπιακό έχει 9 ματς με 1 ασίστ.

ΜΠΟΜΠΙ ΑΛΕΝ: Με τον Ζοσέ Σα να έχει... τραβήξει πολύ... κουπί ο Γάλλος κίπερ θα πρέπει να δείξει το τι μπορεί να κάνει. Ίσως πάρει τις ευκαιρίες του αρχικά στο Κύπελλο με την Καλαμάτα. Φέτος δεν έχει παίξει καθόλου.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα