Πρίγιοβιτς: Μπεσίκτας και Αλ Σάρτζα δίνουν μάχη για τον Σέρβο φορ!

Πρίγιοβιτς: Μπεσίκτας και Αλ Σάρτζα δίνουν μάχη για τον Σέρβο φορ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Μπεσίκτας και Αλ Σάρτζα δίνουν μάχη για τον Σέρβο φορ!

bet365

Δύο είναι οι επίσημες κρούσεις που έχει δεχθεί μέχρι στιγμή η Αλ Ιτιχάντ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Πρόκειται για τις Μπεσίκτας και Αλ Σάρτζα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν πως μόνο με δανεισμό θα αποχωρήσει ο Σέρβος φορ από την Σαουδική Αραβία.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής στο ελληνικό πρωτάθλημα και η Θεσσαλονίκη να αποτελεί το δεύτερο σπίτι του, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό αναφορικά με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Τα σενάρια που τον θέλουν να απασχολεί τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και για την ώρα δύο είναι οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της Αλ Ιτιχάντ στη Τζέντα.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον «Πρίγιο», με τους «Μαύρους Αετούς» να προσπαθούν από το περασμένο καλοκαίρι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο φορ. Η τουρκική ομάδα έχει προχωρήσει από την θεωρία στην πράξη καταθέτοντας πρόταση στην Ιτιχάντ με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι. Η τουρκική ομάδα μάλιστα σκοπεύει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου.

Η δεύτερη πρόταση έρχεται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα από την Αλ Σάρτζα, ωστόσο παρά την υψηλή οικονομική προσφορά, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, λόγω της επιθυμίας του Πρίγιοβιτς να επιστρέψει στην Ευρώπη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα