ΠΑΟΚ: Πόλος έλξης στη Γαλλία ο Δημήτρης Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Πόλος έλξης στη Γαλλία ο Δημήτρης Γιαννούλης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πόλος έλξης στη Γαλλία ο Δημήτρης Γιαννούλης

bet365

Με την χαρακτηριστική αναφορά «η Ρεν μπορεί να αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη» ένα ακόμη δημοσίευμα από τη Γαλλία στέκεται στο έντονο ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Βρετάνης, που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και στην 3η θέση πίσω από Παρί και Μαρσέιγ, ετοιμάζεται να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ειδικά μετά κι από τις αναχωρήσεις των Μπεν Αφρα, Ισμαίλ Σαρ και Μπέντζαμιν Αντρέ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας ξεκάθαρος στόχος της Ρεν, που από πέρσι έχει βάλει στο στόχαστρο τον αριστεροπόδαρο αμυντικό του ΠΑΟΚ, κι όπως γράφεται στη Γαλλία «στοχεύει στην ενίσχυσή των άκρων της από την Ελλάδα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της L'Equipe, η μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα μπακ θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που ο Σουλεϊμάν Ντουμπία λύσει το συμβόλαιο του, μετά από μόλις 7 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει πως η συζήτηση για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη θα ξεκινήσει με βάση τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του.

Αν μάλιστα υπάρξει ομάδα που καλύψει τη ρήτρα του τότε θα πρέπει να ψαχτεί άμεσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για το αριστερό άκρο, καθώς θα έχει μείνει μόνο με τον… Αντρέ Βιεϊρίνια, που μπορεί να επιστρέψει και να καλύψει το κενό στη συγκεκριμένη θέση, αλλά προτιμά να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα