Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ στο «ναι» ο Βαγιαννίδης!

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ στο «ναι» ο Βαγιαννίδης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πιο κοντά από ποτέ στο «ναι» ο Βαγιαννίδης!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έβαλε σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα το θέμα του σούπερ ταλαντούχου 18χρονου ποδοσφαιριστή και αυτή την στιγμή είναι το φαβορί για να κρατήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του παρά τις... σειρήνες από το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ηλικία του. Στο ντεμπούτο του κόντρα στην Παναχαϊκή ήταν εντυπωσιακός, το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις αποκλειστικά με την πρώτη ομάδα ενώ όπως είναι γνωστό, το όνομά του βρίσκεται στις λίστες αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, η Μονακό έχει καταθέσει πρὀταση στον 18χρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και με δεδομένο την δελεαστική πρόταση από την Γαλλία και τις κρούσεις από Γερμανία, οι πιθανότητες να κρατήσει τον παίκτη ο Παναθηναϊκός ήταν ελάχιστες.

Τον τελευταίο μήνα, όμως, η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί, το Τριφύλλι έβαλε σε καλό δρόμο τις συζητήσεις και αυτή την στιγμή είναι το φαβορί για να κρατήσει τον διεθνή άσο στο ρόστερ του για τα επόμενα χρόνια.

Στο ᾽᾽πράσινο στρατόπεδο᾽᾽ πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του Βαγιαννίδη, τον θεωρούν ως ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και έχουν κάνει ξεκάθαρο πως σκοπεύουν να τον στηρίξουν τα επόμενα χρόνια για να αναδειχθεί και να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα