Σαββίδης: «Τα επιτεύγματα πάντοτε μας βοηθούν να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα»

Σαββίδης: «Τα επιτεύγματα πάντοτε μας βοηθούν να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: «Τα επιτεύγματα πάντοτε μας βοηθούν να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, έστειλε τις ευχές του για το Νέο Έτος και τα Χριστούγεννα.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Την παραμονή του Νέου Έτους 2020 και των Χριστουγέννων με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι εκπλήρωση των μεγαλύτερων επιθυμιών σας, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία!», αναφέρει στο μήνυμα του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Προέδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

Πιο αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι!

Ολόψυχα σας εύχομαι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και Καλά Χριστούγεννα!

Τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς πάντα τις αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία. Με αυτές συνδέονται οι ελπίδες μας, οι φιλοδοξίες μας και η πεποίθηση ότι όλα τα σχέδιά μας θα εκπληρωθούν. Προσπαθούμε να τις περάσουμε μέσα στον κύκλο των πιο κοντινών μας ανθρώπων, ευχόμενοι ολόψυχα ο ένας στον άλλον ό,τι καλύτερο.

Με ευγνωμοσύνη θυμόμαστε το περασμένο έτος, άλλο ένα έτος καρποφόρας δουλειάς και επιτευγμάτων. Θα μείνει στη μνήμη μας για τα σημαντικά προγράμματα περιφερειακής, ομοσπονδιακής, διεθνούς κλίμακας που υλοποιήθηκαν χάρη στις δικές μας συλλογικές προσπάθειες.

Και τα επιτεύγματα πάντοτε μας βοηθούν να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, προς τα νέα μας όνειρα και στόχους. Και το επόμενο έτος δεν πρέπει να διακόψουμε τη δημιουργική μας ανάπτυξη.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ό,τι πραγματικά γεμίζει τη ζωή μας με πραγματικό νόημα: ευαισθησία και φροντίδα στους συγγενείς και στους φίλους, ζεστασιά και ενδιαφέρον προς εκείνους που τη χρειάζονται, ευγένεια, συμπόνια και φιλανθρωπία προς τους ανθρώπους γύρω μας.

Την παραμονή του Νέου Έτους 2020 και των Χριστουγέννων με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι εκπλήρωση των μεγαλύτερων επιθυμιών σας, υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα