Μπότος και Στάικος για Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μπότος και Στάικος για Πανιώνιο

bet365

Στον Πανιώνιο ψάχνουν τρόπο για την ενίσχυση της ομάδας για τον Ιανουάριο και δύο ονόματα που εξετάζονται είναι αυτά των Γιάννη Μπότου της ΑΕΚ και του Πασχάλη Στάικου του ΟΦΗ.

Οι τραυματισμοί έχουν χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του Πανιωνίου, ειδικά στην μεσαία γραμμή με τον Αρσε να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και τον Μαξίμοβιτς να είναι στα πιτς μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Καταλαβαίνει κανείς πως ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει μείνει με ελάχιστες επιλογές σε θέσεις νευραλγικές για την ανάπτυξη της ομάδας. Για τον λόγο στην Πλατεία βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στις θέσεις αυτές.

Βέβαια, με την απόκτηση του Τζανδάρη στον Πανιώνιο έχουν κλείσει την μία μεταγραφή άνω των 23 ετών που έχουν δικαίωμα να κάνουν. Ετσι, οι λύσεις που εξετάζονται είναι κάτω των 23 και στο πλαίσιο αυτό οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Η πρώτη είναι του Μπότου ο οποίος παραχωρείται από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού και μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις ως αντί-Αρσε στην θέση που δεδομένα υπάρχει πλέον πρόβλημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μεξικανού. Τον Μπότο τον πιστεύουν στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό θέλουν να τον δώσουν δανεικό και να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ το καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά σε ομάδα του εξωτερικού.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του άλλοτε αρχηγού της Κ-20 του Παναθηναϊκού και νυν του ΟΦΗ, Πασχάλη Στάικου. Ο 23χρονος άσος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και την φετινή σεζόν μετράει οκτώ συμμετοχές με τους Κρητικούς προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα